Da nas pitate koji nam je najdraži sport, mislimo da bi to bio skok u vis. Znamo, niste se nadali ovakvom atraktivnom i popularnom sportu kao odgovor ali stvarno volimo skakati u vis, pogotovo kada su naši navijači (ili od milja zvani klijenti) zadovoljni i sretni. Trudimo se rasti, brzo razvijati, skakati u vis s postignućima, ali i hodati usporedno s najnovijim tehnologijama što nas je potaklo da se nadogradimo s novim prijateljem – Push notifikacijama.

Oduvijek smo se trudili osvajati najsjajnije rezultate, prilagođavati zahtjevima medija i imati velik broj zadovoljnih oglašivača. Brojke nikad ne lažu a one kažu da smo uspjeli do sad ostvariti doseg od više od 6 milijuna ljudi kroz više od 350 portala s preko 1300 oglašivača a pored svega brojimo i preko 350 milijuna preporuka dnevno. Koliko god volimo naše brojke volimo i povezivati portale na koje dovodimo naše oglašivače. Kako bi priča postala kompletna tu su i naši čitatelji bez kojih ovo ne bi funkcioniralo a mi smo i tu pronašli način kako olakšati našim oglašivačima i medijma jer s nama nije teško doći do novih čitatelja, klijenata, probuditi njihovu zainteresiranost.

Neke od naših mogućnosti su spomenute no hvalit sebe ne valja ali nove prijatelje možemo zato bi vam rado predstavili najbolju stvar koja nam se dogodila u posljednje vrijeme. Doveli smo na našu Midas platformu Push notifikacije kako bi omogućili čitateljima da im informacije stignu svaki put u pravom trenutku. Volimo se pobrinuti da čitatelji budu informirani s Push notifikacijama koji će se pojavljivati na zaslonu njihovih mobitela što je velika prednost kada se želi skrenuti pozornost na neku vijest, proizvod ili akciju. U takvim situacijama mediji i klijenti mogu olakšano slati informacije krajnjim korisnicima. Što je još toliko dobro u tome? S obzirom na užurbani stil života čitatelja, naš zadatak je podsjetiti ih Push porukama da dođu na postavljen oglas u trenucima kada se možda oni sami ne bi sjetili. S obzirom da volimo još malo olakšati stvari, Push notifikacije možete slati direktno iz Midas sučelja bez potrebe za ručnim unošenjem.

Doveli smo na našu Midas platformu Push notifikacije

Isto kao što i Push poruke stižu brzo i u pravo vrijeme tako i mi volimo biti brzi s ovakvim novostima. Trudimo se puno trenirati za naše klijente koje možemo slobodno metaforički nazvati našim medaljama. Da bi popunili zid s našim medaljama potrudili smo se napraviti i WordPress plugin. Portali koji su napravljeni na WordPressu mogu koristiti spomenuti Plugin s kojim imaju mogućnost iz svojeg redakcijskog Admin sučelja slati Push poruke.

Prijava na push notifikacije

Volimo kad su naši klijenti zadovoljni zato im želimo svakodnevno osigurati kvalitetan promet ali i oglašivačima želimo omogućiti potpuno novi kanal oglašavanja. S druge strane, mi smo i tehnološka kompanija i zato je neophodno da se tehnološki razvijamo kako u vis tako i u širinu. Pored svega što radimo također i odvajamo veliku količinu vremena za razvoj algoritama koji trebaju svakom oglašivaču da bi generirali što kvalitetniji promet. Novost s Push notifikacijama ćemo samo uvrstiti uz bok svega što radimo i tako upotpuniti naš motor rada i stvaranja jer sve što stvaramo, stvaramo s puno truda u želji sa što većim usponima.