DIGITAL DRIVERS by MIDAS

• Novi komunikacijski modeli • Efikasni kanali i tehnološki alati • Novi pristup za rast prodaje vašeg proizvoda u 2023. • Pretvori svoju publiku u kupce uz pomoć Midas Digital Drivers edukacija.

 

 

TOP TRENDOVI

 

PERFORMANCE MARKETING: Svaki drugi među nama – čak 44% korisnika - više vjeruje native oglasima nego oglasima na društvenim mrežama. Native oglasi imaju 53% više pregleda od tradicionalih display oglasa.

  

NATIVE ADVERTISING: Dugotrajne native kampanje isplativije su - kampanje koje traju dulje od 6 mjeseci imaju u prosjeku 36.4% manji CPC u usporedbi s kampanjama koje traju do 6 mjeseci. Isto tako, native oglasi objavljeni na premium medijima su 3X više učinkovitiji. Kako napraviti efikasnu Always-On native kampanju?

  

TIKTOK KOMUNIKACIJA: Svaki drugi korisnik koristi TikTok kako bi istražio više od proizvodu ili brandu. Kako lansirati uspješan TikTok profil za vaš prozivod?

  

OMNICHANNEL MODEL: Brand može izgubiti do 30% prodaje ako ne komunicira s publikom preko više kanala (omnichannel komunikacija). Uz to, učestalost kupnje vašeg proizvoda je 250% veća u omnichannel komuniciranju u odnosu na jednokanalnu komunikaciju. Kako utvrditi na kojim su kanalima vaši korisnici?

  

SOCIAL COMMERCE & ECOMMERCE: Više od 80% kupaca na globalnoj razini izjavilo je kako su kupili ili planiraju kupiti poklon online. Kako povećati prodaju na vašem web shopu?


NLP i KONTEKSTUALNO OGLAŠAVANJE: AI čita sve članke, klasificira ih i nudi vam da se vaši oglasi prikazuju samo na sadržaju koji su relevantni za vaš sektor. Zvuči kao SF, ali 
ta tehnologija je već u RH i treba ju iskoristiti za učinkovitije kampanje.

 

NAJBOLJA PRAKSA

• Kako kreirati content koji će ljudi voljeti i sherati? 

• Kako izabrati kanale komunikacije koji će konvertirati?

• Kako odabrati target publiku?

• Kako razumijeti potrebe I navike publike?

• Kako najefikasnije vratiti uloženo?

• Kako odrediti budžet? Što je veća greška: potrošiti premalo ili previše na kampanju?

 

 

VODEĆI STRUČNJACI


• MARIJAN PALIĆ, Marketing Director Notch 

Voditelj je marketinga u jednoj od najbrže rastućih IT tvrtki u srednjoj Europi - Notchu. Vodio je marketing u COTRUGLI Business Schoolu, najvećoj poslovnoj školi u Jugoistočnoj Europi za 10 tržišta. Bavio se sportskim marketingom u tvrtki Overtime, gdje je zajedno s timom osvojio međunarodnu nagradu SPORTO za komunikaciju Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru za RTL televiziju. Predavač je na poslovnom učilištu Experta, a vodio je edukaciju o digitalnom marketingu i klubovima Ukrajinske nogometne lige. Koautor je knjige Atomski marketing jednoj od najprodavanijih domaćih stručnih knjiga 2019.

 


• MATO RAJIĆ

Novinar i urednik te digital product manager u Styriji, najvećoj domaćoj medijskoj kući. Odgovoran za pokretanje niza digitalnih medijskih kanala. Kao product manager radi na prodaji i marketingu online igara u Hrvatskoj lutriji, najvećem priređivaču igara na sreću u Hrvatskoj. Profilirao se kao stručnjak za PR, digitalne komunikacije i online marketing. Nakon agencijskog iskustva u Grizli komunikacijama postaje samostalni PR i marketing profesionalac te konzultant klijentima u području sporta, kulture, politike, zdravstva, medija, financijskog sektora, nevladinih organizacija… Koautor je knjige Atomski marketing jednoj od najprodavanijih domaćih stručnih knjiga 2019.

 


• ANA PLIŠIĆ, Creative Director & Partner C3 Croatia

Partnerica u digitalnoj agenciji C3 Croatia – 01 Content&Technology, njemačke grupe C3 Creative Code and Content. C3 Croatia je 2022. dobila nagradu za najkreativniju kampanju na svijetu u Copenhagenu na Native Advertising Days i za najinovativniju regionalnu kampanju Somo Borac; a 2018. Ana je proglašena world marketer of the year. Vodila je prvi native studio unutar medijske kuće u Hrvatskoj, Native Ad Studio Hanza Medije lansiran 2015., kao i prvu brand consultancy agenciju unutar medijske kuće Design Thinking Studio. Prije Digital Media Management in the UK magistarskog studija u Manchesteru, bila je zamjenica glavnog urednika Jutarnjeg lista, i urednica jutarnji.hr.

 


• MARA MODRIĆ, Editorial Director C3 Croatia 

Karijeru je počela kao voditeljica i reporterka na televiziji, kratko se zadržala na radiju, a zatim prelazi u lifestyle magazin Glorija, gdje postaje urednica Gloria.hr. Radila je kao urednica u Nedjeljnom Jutarnjem i bila glavna urednica portala Buro247. Potom u Adria Mediji Zagreb obnaša funkciju Head of print business, odgovorna za biznis, editorial i kreativni aspekt svih tiskanih proizvoda te izdavačke kuće. U digitalnu agenciju C3 Croatia - 01 Content & Technology dolazi na poziciju Editorial Directora.

 


• ANA VEIR, New Business Director C3 Croatia 

Nakon deset godina u IBM-u na poziciji konzultanta u prodaji, postaje globalni voditelj omogućavanja prodaje u Infobipu gdje je razvijala i implementirala strategije za jasno definiranje rezultata u prodaji, njihovog praćenja i izvještavanja. Sada vodi New Business u digitalnoj agenciji C3 Croatia – 01 Content & Technology. Strast za inovacijama i novim idejama pokazuje i u radu s tvrtkama gdje razvija nova rješenja temeljena na metodologiji Business Designa za koju je jedan od trenera pionira na našem tržištu.

 

 

Gdje: prostori HUB385 adresa Ul. Franje Petračića 6

 

Kad : od 9 do 17

 

Timeline edukacije:

 

9:00 - Uvod u digitalni marketing. Istraživanje tržišta i trendova.

10:30 - Pauza za kavu

10:45 - Content marketing.

12:15 - Pauza za ručak

13:00 - Novi kanali komunikacije (TikTok, Midas, Push notifikacije, Reddit…) + email marketing

14:30 - Pauza za kavu.

14:45 - Oglašavanje na Facebooku, Instagramu i Midasu + optimizacija kampanja.

16:00 - Pauza za kavu.

16:10 - TOP 3 greške u digitalnim kampanjama (Trajanje, customer journey, optimizacija kamapanja )

17:00 - Q&A

 

 

DIGITAL DRIVERS BY MIDAS

jedina edukacija koja će vam trebati da ostvarite svoje KPIs u 2023.